• Stanovi direktno od investitora u Beogradu i Novom Sadu

Cene od do

Compare Listings

NOVISTAN.RS – najveći portal o novogradnji u Srbiji

Dobro došli na portal broj 1 za kupce stanova u novogradnji! Nudimo vam informacije o zgradama koje se grade u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima zemlje.

Ovde ćete pronaći sve što je potrebno kako biste spokojno i sa sigurnošću odabrali svoj novi dom. Videćete adrese, rokove za završetak gradnje, kao i skice stanova. Moći ćete da birate na osnovu cene, sobnosti i drugih parametara. Saznaćete koji parket i koja sobna vrata će biti u vašem stanu, kao i kakvim liftom ćete se penjati do svog stana. Procenićete koliko je pouzdan investitor. Videćete banku čiji će kreditni program pretvoriti vaš san u javu.

Laku potragu i udoban dom želi vam Novistan.rs!

Agencija za nekretnine NOVISTAN REALTY doo

Društvo sa ograničenom odgovornošću Novistan Realty registrovano je u Novom Sadu i uključeno u državni registrar posrednika na tržištu nepokretnosti pod registarskim brojem 850.

Agencija za nekretnine Novistan Realty je specijalizovana za prodaju stanova u novogradnji u Novom Sadu. Agencija posluje kao oficijalni predstavnik investitoraUsluge za kupce stana u većini slučajeva su besplatne prema uslovima ugovora sa investitorom.

Novistan Realty sarađuje sa većinom investitora u gradu. Mi smo sakupili najveću bazu stanova u novogradnji u Novom Sadu. U ponudi su stanovi u svim delovima grada, u useljivim objektima i objektima u fazi gradnje.

Ugovor se zaključuje isključivo u prisustvu notara. Svi stanovi prolaze kompletnu pravnu proveru. Kupoprodajni ugovor priprema advokatPlaćanje nepokretnosti se može obaviti u evrima, na račun prodavca, transferom iz srpske ili inostrane banke. Po potrebi se obezbeđuje plaćanje na rate u skladu sa rokom izgradnje objekta. Ima i povrat PDVa.

Gde se nalazimo?

Zmaj Jovina 2 Novi Sad 21000

Radno vreme: pon-pet 09.00 – 17.00

+381 21 300 0560

info@novistan.rs

https://novistan.rs