• Stanovi direktno od investitora u Novom Sadu

Cene od do

Compare Listings

Agencija za nekretnine NOVISTAN REALTY. 

Lider na tržištu novogradnje u Novom Sadu

Društvo sa ograničenom odgovornošću Novistan Realty registrovano je u Novom Sadu i uključeno u državni registrar posrednika na tržištu nepokretnosti pod registarskim brojem 850.

Agencija za nekretnine Novistan Realty je specijalizovana za prodaju stanova u novogradnji u Novom Sadu. Agencija posluje kao oficijalni predstavnik investitoraUsluge za kupce stana u većini slučajeva su besplatne prema uslovima ugovora sa investitorom.

Novistan Realty sarađuje sa većinom investitora u gradu. Mi smo sakupili najveću bazu stanova u novogradnji u Novom Sadu. U ponudi su stanovi u svim delovima grada, u useljivim objektima i objektima u fazi gradnje.

Ugovor se zaključuje isključivo u prisustvu notara. Svi stanovi prolaze kompletnu pravnu proveru. Kupoprodajni ugovor priprema advokatPlaćanje nepokretnosti se može obaviti u evrima, na račun prodavca, transferom iz srpske ili inostrane banke. Po potrebi se obezbeđuje plaćanje na rate u skladu sa rokom izgradnje objekta. Ima i povrat PDVa.

NOVISTAN predstavlja revoluciju u prodaji stanova u novogradnji u Novom Sadu.

NOVISTAN je prva agencija za nekretnine u Srbiji, specijalizovana za prodaju stanova u novogradnji.

U Novom Sadu postoji više od 80 investitora i oko 3000 stanova u prodaji. Kako biti siguran da je stan, koji želite da kupite, najbolji za Vas? 

Naša agencija je jedini centar za novogradnju, gde dobijate informacije o stanovima svih investitora.

Samo stanovi u novogradnji. Samo stanovi visokog kvaliteta.

Gde se nalazimo?

Uspenska 1 (zgrada hotela Centar), 21000 Novi Sad

Radno vreme: pon-pet 09.00 – 17.00

+381 21 300 0560

info@novistan.rs

http://novistan.rs