Stanovi od investitora širom Srbije

Ugrinovaćki Put 49

  • m2 od €1,070
Ugrinovaćki Put 49, Altina, Zemun, Beograd
  • Adresa Ugrinovaćki Put 49
  • Grad Beograd
  • Deo grada Altina, Zemun

Opis

Стан купујете директно од инвеститора без провизије.

Станови нису укњижени, предати су захтеви за легализацију, тако да куповина на кредит није могућа док се не заврши процес легализације.

Купци станова требају да рачунају на трошак легализације. 

Модерно пројектован објекат спратности Пр + 4 спрата. Квалитетним и модерним пројектовањем зграде постигнута је максимална корисна површина станова.

До објекта се стиже линијама градског превоза 81 i 707. Локација објекта је између  3. и 4. станице од уласка аутобуса у насеље Алтина из правца Земуна.

Уграђени су материјали одличног квалитета. Паркет је храстов 1. класе, ПВЦ столарија познатог немачког произвођача  „Thyssen”, са квалитетним оковима и алуминијским ролетнама. ​

Квалитетна керамика, шпанска или италијанска.

Купатила су опремљена квалитетним санитаријама, „Зомар” туш-кабине, лавабо са ормарићем и огледало са ормарићем. Водокотлићи су уградног типа „Геберит”, вц шоља је конзолна – зидна.

 Грејање је етажно, сваки стан има своје независно грејање. Котлови су познатог произвођача „Импро”, нови тип котла на струју који се уграђује у зид тако да не заузима простор у стану. Радијатори су алуминијумски марке „Глобал”.

Одлична изолација зграде, демит фасада урађена са 17-то грамским „Аустротерм” стиропором дебљине 10 цм.

Балкони и лође и степениште су ограђене са хромираном нерђајућом оградом.

На фасади је постављена декоративна керамика, која згради даје леп и јединствен изглед, а уједно повећава термо-звучну изолацију.

Улазна врата су масивна, блидирана, са обостраном облогом од медијапана.  Са овим вратима имаћете одличну сигурност стана, као и квалитетну термичку и звучну изолацију.

Објекат је повезан на постојећу канализациону мрежу.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

usporedi
AS
  • AS