Stanovi od investitora širom Srbije

Registar stanova u izgradnji na prodaju u Novom Sadu

Najveći registar stanova u izgradnji na prodaju. Direktno od investitora. Bez provizije i skrivenih troškova. Lokacija, struktura, kvadratura, cene, kontakti prodavca.

Izaberite stanove koji Vam se dopadaju. Pozovite investitora i pitajte za detalje ili zakažite obilazak bez posrednika.

Šta sadrži registar?

Registar sadrži podatke o stanovima u izgradnji koji su trenutno na prodaju u Novom Sadu. Uz opis svakog stana navedeni su naziv i broj telefona investitora koji ga prodaje. Opis stana sadrži osnovne podatke, odnosno:

Deo grada
Adresu – lokaciju gradilišta
Strukturu stana – broj soba
Kvadraturu stana – površinu u m2
Cenu stana u evrima
Planirani rok završetka izgradnje
Naziv investitora
Broj telefona službe investitora koja se bavi prodajom

Nakon pristupa registru Vi možete izabrati svi ili samo stanove koji odgovaraju vašim kriterijumima. Ukoliko Vam je, na primer, potreban dvosoban stan na Grbavici od najmanje 40 m2 i po maksimalnoj ceni od 60.000 evra, slobodno koristite filtere kako biste pronašli sve odgovarajuće varijante. Nakon toga ih možete sortirati po ceni ili kvadraturi (u rastućem ili opadajućem nizu) i odštampati rezultat. Na raspolaganju su Vam i naziv i broj telefona prodavca investitora. Slobodno ga pozovite kako biste dobili dodatne informacije i zakazali obilazak stana.

Ovo je realni registar s tim šta sve podatke investitora i adrese su zameneni *****. Neograničen pristup registru stanova u izgradnji direktno od investitora u Novom Sadu je platni. Do kraja oktobra važi promotivma cena od 3000 dinara/mesec. Trenutno registar sadrži pune informacije o 1779 stanova koji su na prodaju od 71 investitora u Novom Sadu i svaki dan se popunjava.

Kako pristupiti registru stanova?

Da biste dobili pristup registru platite na naš tekući račun. Svrha uplate PRISTUP REGISTRU STANOVA, Primalac NOVISTAN REALTY doo Novi Sad, broj  računa 265-2030310000400-19, iznos 3000 dinara. Ovde se nalazi obrazac uplatnice.

Ukoliko plaćate preko naloga na uplatu potrebna nam je vaša e-mail adresa kako bismo Vam poslali podatke za pristup registru. Zbog toga Vas molimo da nam nakon izvršene uplate pošaljete obaveštenje o tome na e-mail adresu: info@novistan.rs.

Dobićete korisničko ime i lozinku u toku narednih sat-dva ili nešto kasnije, ukoliko je vikend.

Tehnička podrška 069 226 9909 (Mobile, Viber, WhatsApp) pon-ned 9-21h

Compare listings

Compare