Stanovi od investitora širom Srbije
  • Grad Beograd
  • Deo grada Dorćol, Stari Grad

Opis

O projektu

Na jedinstvenoj lokaciji u najstarijem jezgru Beograda, u kulturno istorijskoj celini Kalemegdana, uz Savu i Dunav, nekadašnju industrijsku zonu zameniće stambeno-poslovni kompleks koji će biti prirodno uklopljen u staro jezgro grada. Istovremeno, novi kompleks biće usklađen i sa urbanim životom modernog Beograda.

Pored stambenog i poslovnog, K-District će obezbediti i prostore namenjene deci, odmoru i rekreaciji, dok će prodavnice, restorani, kafei, knjižare i galerije kompletno naselje učiniti udobnim, prijatnim i potpunim.

Kompleks će biti bogat drvećem i zelenilom, a poseban kvalitet doneće mu buduća promenada – široka pešačka zona koja će ostaviti otvoren pogled sa Kalemegdana ka reci, a svojim uređenim šetalištem povezivati Beogradsku tvrđavu sa Beton halom i Dunavom. Kalemegdan i Luka Beograd dobiće novu, prirodnu sponu, kojom će zapušteni ambijent sa ostacima stare pruge biti preoblikovan u novu, skladnu i negovanu celinu.

Nad ušćem Save u Dunav, uz Beogradsku tvrđavu i Kalemegdanski park, K-District je tačka iz koje je vam je gotovo sve ono što je u Beogradu važno – neposredno susedstvo.

Za deset minuta hoda stižete u Knez Mihajlovu, a za petnaest ste u Narodnom pozorištu. U Zoo vrtu ili parku – za pet. Od Savamale vas deli svega dva kilometra, a od Skadarlije tek kilometer i po.

I strogi centar grada i poslovne zone, i kulturnoistorijski spomenici i čvorišne infrastukturne tačke, i druga gradska obala i najpoznatija gradska promenada – sve vam je tu.

Zidovi

Fasada i spoljni zidovi:
Termo blok debljine 19 cm Wiener Berger, kamena vuna debljine 12 cm, kao termička i zvučna izolacija.

Ventilisana termoizolovana obloga fasade od ploča pečene keramičke „terracotta” gline, Hunter Douglas-NBK Terracotta-TERRART-LIGHT.

Na povučenim etažama: kontaktna fasada, tip STO Therm Mineral sa debljinom sloja termoizolacije od kamene vune d=12cm.

Pregradni zidovi:
Između stanova i hodnika: Wiener Berger aku-blok debljine 25 cm, kamena vuna debljine 5cm.

Pregradni zidovi između stanova: zid od pune opeke, debljine 25 cm.

Pregradni zidovi unutar stanova: zid od pune opeke, debljine 12 cm.

Unutrašnje opremanje

Vrata
Ulazna vrata: Bosal Lux, sigurnosna jednokrilna atestirana vrata, IV stepen protivprovalne zaštite, I klasa zvučne izolacije, Mottura 85.971 sigurnosna brava, završna obrad MDF lakiran poliuretanom/prirodni furnir, Hoppe okov i kvaka.
Vrata u stanovima: Bosal jedokrilna enterijerska vrata, vanstandardne visine, konstrukcija od elemenata masiva, završna obrada MDF lakiran poliuretanom, AGB 3 skrivene šarke i magnetna brava, Hoppe okov i kvaka.
Kupatilska vrata: Bosal jedokrilna kupatilska vrata, vanstandardne visine, konstrukcija od elemenata masiva i vodootpornog MDF-a, završna obrada MDF lakiran poliuretanom, AGB 3 skrivene šarke i magnetna brava, Hoppe okov i kvaka.

Parket
Troslojni hrastov parket nemačke kompanije Haro, serija 4000, dizajn Plank 1-Strip, grade Markant, dimenzije 13,5 x 180 x 2200 mm, tekstura brushed, garancija 30 godina u tri različite boje po odabiru kupaca.

Keramika
Dizajnerska granitna keramička rešenja italijanske kompanije Florim u okviru brendova:
• Casa Dolce Casa
• Cerim
• Floor Gres

Sanitarna oprema
Villeroy&Boch, Nemačka, kolekcije ViConect, Finion, Avento.

Kade
Betteform, Nemačka, izrađene od titanijum čelika, garancija 30 godina.

Baterije
Hans Grohe, Nemačka, serija Talis.

Klime
Sistemi Daikin, sa unutrašnjim jedinicama u svakoj sobi.

Prozori
Aluminijumski profili, sistem Reynars CS 77, skrivene šarke, ručica Olimpo troslojni termoizolacioni staklo paket, spoljni venecijaneri Hunter Douglas External Venetian Blinds.

Radijatori
Aluminijumski bimetal radijatori Aklimat Slovenija.

Liftovi
SCHINDLER, kabina EPLANADE brušeni inoks, upravljanje touch-sensitive, led rasveta, brzina 1,6 m/s

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
CBRE
  • CBRE