Stanovi od investitora širom Srbije

Kapija Vračara

  • Na upit
Južni bulevar 112, Vračar, Beograd
  • Adresa Južni Bulevar
  • Grad Beograd
  • Deo grada Vračar

Opis

Stambeno- poslovni objekat „Kapija Vračara“ nalazi se u Beogradu, u ulici Južni Bulevar 112 na Vračaru.

Predstavlja zonu visoko estetskog kvaliteta zahvaljujući urbanističkoj postavci i samoj konfiguraciji terena ovog dela grada, postignutoj energetskoj efikasnosti i upotrebi vrhunskih materijala savremenog i modernog dizajna. Objekat predstavlja trenutno najveći pojedinačni stambeno poslovni kompleks koji se gradi na području Vračara ukupne površine oko 40.000 m2.

Objekat čine tri podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnom delu kompleksa nalazi se zajednička podzemna garaža u tri nivoa namenjena parkiranju vozila budućih korisnika. Nadzemni deo objekta izlazi na četiri ulice i podeljen je na lamelu A, lamelu B i lamelu C. Na strani Južnog Bulevara lamele su međusobno povezane u zoni prvog sprata atraktivnim pasarelama koje su oblikovane kao svojevrsna atrakcija celog kompleksa jer su u gornjim delovima svojih površina ulepšane zasađenim prirodnim zelenilom.

Osnovna namena objekta je stanovanje, dok je poslovanje zastupljeno u prizemnim etažama i delu prvog sprata objekta.

Preko 250 stanova različitih struktura, od jednoiposobnih do petosobnih, locirani su od prvog do povučenog sprata. Na povučenom spratu nalaze se penthaus stanovi velikih površina sa terasama koji budućim korisnicima pružaju i odličan pogled na grad.

Jedan od najvećih kvaliteta postavke objekta je to što se u prizemnom delu objekta a na samoj parceli ostavlja posebno uređen prostor unutar kompleksa koji povezuju ulice Južni bulevar i ulicu Braće Radovanović. Isto tako oblik lamela je zamišljen i projektovan tako da svaka lamela, a samim tim i svaka jedinica u njima, ima izuzetnu osunčanost i provetrenost, što čini kvalitet stanovanja koji je cilj i vrhunski kvalitet u stambeno poslovnoj izgradnji objekata.

Fasada objekta je projektovna kao kombinacija fasadne opeke i sistemske fasade savremenih materijala. Krov je ravan, dostupan korisniku, oblikovan tako da je delom prohodan popločan betonskim stazama, delom neprohodan. Na delovima povučenog sprata korisnici će imati priliku da uživaju u pogledu na delove krova sa zasađenim zelenilom. Fasadna bravarija – otvori na fasadi – su u izvedbi aluminijum-drveta visokog kvaliteta sa ugrađenim roletnama na elektromotorni pogon, što daje dodatnu udobnost stanovanja.

U celom stambeno poslovnom kompleksu, oblikovano u skladu sa postavljenom arhitekturom objekta, planirane su zelene površine kao i dva dečija igrališta. Pored zelenih površina, planirane su i pešačke staze izrađene od kamena i behaton ploča.

Na ovaj način prikazan je jedan arhitektonski poduhvat koji je u svakom smislu u službi krajnjeg korisnika i pruža mu se ugođaj i lepota kulture stanovanja.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
CBRE
  • CBRE