Stanovi od investitora širom Srbije

Miloja Đaka 12B

  • m2 od €2,690
Miloja Đaka 12B, Lisičji Potok, Savski Venac, Beograd
2020 U izgradnji
Miloja Đaka 12B, Lisičji Potok, Savski Venac, Beograd
  • m2 od €2,690
  • Adresa Miloja Đaka 12B
  • Grad Beograd
  • Deo grada Lisičji Potok, Savski Venac

Opis

Objekat se nalazi u mirnom delu Dedinja u blizini Belog dvora. Zgrada sa dva ulaza po 5 stambenih jedinica, poslovnim  prostorom u suterenu i garažom sa parking mestima kao i dodatni parking prostor u dvorištu. Postoji mogućnost spajanja stanova na istom nivou. U zadnjem delu dvorišta izgrađen letnjikovac za odmor i druženje.

Prilaz objektu obezbeđen sa dve pešačke kapije i jednom autokapijom. Asfaltom presvučen prilaz garaži i parking mestima u dvorištu. Led rasveta na pešačkom prilazu zgrade i dvorišnom prostoru, ozelenjavanje dvorišta i prilaza zgradi. 

Objekat je modernog dizajna izgrađen po visokim standardima gradnje i kvalitetnim materijalima.

Opremljenost objekta je na nivou lux gradnje koje i nameće sama lokacija. Kupatila: italijanske pločice, sanitarije I klase. Podovi hrastov parket extra klase , unutrašnja stolarija marke God , medijapan presvučen folijom u dezenu wenge. Spoljna stolarija petokomorni Rehau profili sa Rehau roletnama na elektropogon u drvenom dekoru, dezen tamni hrast. Granitne klupice sa spoljne strane prozora. Grčka sigurnosna vrata sa bravom Multi loc.

Grejanje sa pogonom na gas, kotlovi za gas postavljeni u garažnoj etaži sa grejanjem tople vode za svaki stan ponaosob. Kotlovi su marke Vaillant a radijatori  aluminijumski.

Izvršena priprema instalacije za alarm, kablovska televizija, video nadzor zajedničkog prostora i dvorišta sa DVR snimačem.

Hodnik zgrade je opremljen italijanskom granitnom keramikom.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
DLD-PRO
  • DLD-PRO