Stanovi od investitora širom Srbije
  • Adresa 22. oktobra 7
  • Grad Beograd
  • Deo grada Beograd, Donji Grad, Zemun

Opis

U starom delu Zemuna, u ulici 22. oktobra broj 7, svoje postojanje otpočinje objekat TAURUNUM XXI.
Novi dvostrano uzidani objekat, savremenog arhitektonskog izraza u potpunosti uklopljen u postojeći urbanistički milje, projektovane spratnosti 2Po+P+5+2Ps, sadržaće 75 stambenih jedinica, dok je prizmelje objekta namenjeno poslovanju.

Stanovi su različitih struktura od jednosobnih do šestosobnog, penthaus stanovi pozicionirani su na poslednja dva – povučena sprata.

Glavni ulaz u objekat je iz ulice 22. Oktobra za stambeni i zasebno za poslovni deo – lokale. Ulazna partija sadrži prostor koji je namenjen čuvanju i obezbeđenju objekta.

Garažiranje vozila predviđeno je u podzemnim nivoima za 116 parking mesta. Podzemnom delu objekta pristupa se sa dve strane, iz ulice 22. oktobra kolskom i pešačkom rampom, kao i iz ulice Starca Vujadina takođe rampom. Sva planirana parking mesta su unutar garaže.

Nadzemni deo objekta je orijentisan prema Ulici 22. oktobra i prema unutrašnjosti parcele (dvorištu). Objekat ima jedno stepenišno jezgro sa tri lifta.

Udobnost stanovanja obezbedjena je vikosokokvalitetnim odabranim materijalima u skladu sa planiranim sadržajima i principima energetske efikasnosti.

U skladu sa projektovanom arhitekturom objekta predvidjene su i ozelenjene površine u parteru dvorišnog dela objekta, kao i na krovnim površinama povučenih krovnih terasa. Prostor namenjen najmladjima predvidjen je u dvorišnom delu objekta, a čini će ga igralište obloženo gumenom podlogom, dok su travnati tereni i prilazne staze, ograđene i jasno odvojene od ostalog dela dvorišta.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
Aleksandar Group
  • Aleksandar Group