Stanovi od investitora širom Srbije

Cvijićeva Palace 

Cvijiceva 1, Viline Vode, Palilula

Stanovi na prodaju direktno od investitora Ecstatika. Za više detalja kontaktirajte investitora, brojevi telefona i mejlovi su prikazani dole.


Dobro došli u Cvijićeva Palace. Na raskršću dveju ulica imenovanih u čast dva naučnika svetskog kalibra, Jovana Cvijića i Anrija Poenkarea, ovo vanvremensko zdanje će zauzeti isto takvo mesto u svetu neoklasične arhitekture.

Palata Cvijićeva koja se prostire na 9,950 kvadratnih metara sa lepim pogledom na reku učiniće da se vas život pretvori u bajku koja se svakog dana iznova i iznova doživljava.


Idea

Primarni cilj jeste komfor korisnika, dizajn i kvalitet gradnje. Sa više od 90 varijacija planova za stanove i penthouse prostore, napravljena je nulta tolerancija po pitanju kompromisa kvaliteta gradnje.

U zgradu su ugrađene najsavremenije građevinske komponente, od kojih treba spomenuti blindirana vrata, uvoznu keramiku I sanitarije prve klase, vrhunski bojler, hrastov parket prve klase, ekološke boje za zidove, interfon sa video nadzorom, alarmni sistem, kao I ugrađeni klima uređaj split sistema.


Investitor

Ecstatika je izgrađena na osnovu testiranih vrednosti izvrsnosti i integriteta. To znači da radimo na najvišim etičkim i građevinskim standardima i da se merimo trajnim kvalitetom naših projekata.

Gradeći visokokvalitetne objekte na odličnim lokacijama širom Beograda, vizija Ecstatike bila je ista od početka: biti dinamična i inovativna kompanija.


Pridružite se

Da između prvih saznate o startu prodaje novih stanova.

Ostavite emajl –

Processing…
Success! You're on the list.

Pratite naše društvene mreže –

Compare listings

Compare
ECSTATIKA
  • ECSTATIKA