Stanovi od investitora širom Srbije

Kisačka 66 Novi Sad

Erker Enženjering je počeo gradnju novog stambeno-poslovnog objekta u Novom Sadu, na uglu Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića, u blizini Železničke stanice.

“Ovom zgradom nastavlja se trend zelenih, energetski efikasnih, inovativnih objekata prepoznatljivog kvaliteta završne obrade, uz novitete koji će se po pravi put naći na našim objektima – zelenu fasadu i punjač za električne automobile.

Stanovi i parking

Objekat, čiji je završetak gradnje planiran za avgust 2022. godine, će imati 48 stanova i 54 garažna mesta, na dva nivoa suterena, čime su ispunjeni svi savremeni standardi smanjivanja površina za parking u javnom i uličnom prostoru.

Zelena fasada

Fasada na ovoj zgradi se sastoji iz kombinacije Demit fasadnog sistema, vertikalne zelene fasade i ventilisane fasade.
 
Zelena fasada predstavlja sistem živog zida (ANS living wall system) sa automatizovanim sistemom zalivanja napravljenim od 100% recikliranih materijala. Izvođenje se realizuje u saradnji sa renomiranom britanskom firmom „ANS Group Global“ koja je za objekat u Novom Sadu pripremila projekat zelenog zida na ukupnoj površini od 102 m2. Deo ventilisane fasade od keramike izvodi se u saradnji sa italijanskom firmom „Porcelanosa“.

Zelena fasada, po modelu evropskih prestonica, daće ovom objektu snažnu crtu modernosti i prepoznatljivosti i jasna je poruka da je „Zeleni koncept stanovanja“ temelj kompanije Erker-Inženjering za dalju budućnost.

Zeleni krov

Na ovoj zgradi je projektovan još jedan zeleni krov na površini od 550m2, četvrti po redu, u okviru kog će se nalaziti i zajednička krovna bašta površine od preko 100m2, dostupna na uživanje svim stanarima.

Punjač za električne automobile

Po prvi put u Erkerovoj zgradi biće instaliran punjač za električne automobile poslednje generacije. Punjač će biti lociran u dvorištu zgrade i biće dostupan za sve stanare. Realizujemo ga u saradnji sa priznatom poljskom komapnijom „Enelion“.”
Izvor

Kisačka 66 Novi Sad – više detalja

Slobodni stanovi na adresi Kisačka 66 Novi Sad možete kupiti direktno od investitora Erker Enženjering.

Za više detalja kontaktirajte investitora, brojevi telefona i mejlovi su navedeni dole.


Kompletan registar stanova u izgradnji u Novom Sadu od svih investitora se nalazi ovde – stanovi u izgradnji.

Na ovom linku ima više stanova od investitora u Novom Sadu. 80+ nove stambene zgrade koje se trenutno grade u Novim Sadu su tu.

Takođe možete pogledati novi stambeni kompleksi i stanovi od investitora u Beogradu.

Na ovom linku je spisak svih investitora Srbije.


Pratite nas na Facebook da odmah znate o startu prodaje novih stanova.

Kisačka 66 Novi Sad

Compare listings

Compare
Erker Inženjiring
  • Erker Inženjiring