Stanovi od investitora širom Srbije

Radnička 2 Novi Sad je najnovija adresa kompanije City Gradnja.

Atraktivan dom

Atraktivan, moderan, funkcionalan objekat,koji će biti izgrađen po ugledu na Evropske urbane centre, pružaće konfor I udobnost svakodnevnog života, kako privatnog tako i poslovnog. Objekat se sastoji iz tri konstrukivne celine : Lamela A spratnosti Po+P+7, Po+P+9 , Lamela B spratnosti Po+P+12 i Lamela C sprstnosti Po2+Po1+P , namenjena isključivo za parkiranje.

Stambeno-poslovni objekat

Prostor prizemlja i prvog sprata je dominantno predviđen za poslovanje. U objektu je projektovano ukupno 164 stambene jedinice različitih struktura i 17 poslovnih prostora. Za sve stambene i poslovne jedinice , obezbeđena su parking mesta, ukupno 197, i to u vidu dva garažna prostora, u podzemnom I nadzemnom delu.

 

Čist dizajn enterijera

Kvalitet gradnje je u skladu sa najvišim evropskim standardima, koristeći najnovija dostignuća u pogledu tehnologije izvođenja radova I kvaliteta materijala koji se ugrađuju. Ovakav vid gradnje proistekao je iz želje investitora da svojim kupcima obezbedi kvalitetan , bezbedan, ekološki i savremen način života ne remeteći privilegiju življenja u najmirnijem delu grada.

 

Atraktivna destinacija

Luksuz I lagodnost stanovanja u ovom objektu dostupan je svim našim kupcima, i ogleda se u dostupnosti svih sadržaja u poslovnom delu našeg kao I u objektima koji se nalaze u neposrednoj blizini.

 

 

Radnička 2 Novi Sad

Stanovi na prodaju na ovoj adresi direktno od investitora City Gradnja možete pogledati dole.

Za više detalja kontaktirajte direktno investitora, brojevi telefona i mejlovi su navedeni.


Kompletan registar stanova u izgradnji u Novom Sadu od svih investitora se nalazi ovde – stanovi u izgradnji.

Na ovom linku ima više stanova od investitora u Novom Sadu. 80+ nove stambene zgrade koje se trenutno grade u Novim Sadu su tu.

Takođe možete pogledati novi stambeni kompleksi i stanovi od investitora u Beogradu.

Na ovom linku je spisak svih investitora Srbije.


Pratite nas na Facebook da odmah znate o startu prodaje novih stanova.

Compare listings

Compare
City Gradnja
  • City Gradnja