Stanovi od investitora širom Srbije

Sajam kompleks Novi Sad je naselje od četiri bloka zgrada sa 707 stanova u ulici Branka Bajića.

Stanovi na prodaju u Sajam kompleksu direktno od investitora Tehnogradnja možete pogledati dole.

Za više detalja kontaktirajte direktno investitora, brojevi telefona i mejlovi su navedeni.


Kompletan registar stanova u izgradnji u Novom Sadu od svih investitora se nalazi ovde – stanovi u izgradnji.

Na ovom linku ima više stanova od investitora u Novom Sadu. 80+ nove stambene zgrade koje se trenutno grade u Novim Sadu su tu.

Takođe možete pogledati novi stambeni kompleksi i stanovi od investitora u Beogradu.

Na ovom linku je spisak svih investitora Srbije.


Pratite nas na Facebook da odmah znate o startu prodaje novih stanova.

Sajam kompleks Novi Sad

Sajam kompleks Novi Sad nudi svojim stanarima jedinstven urbanistički prostor, kako stambeni tako i poslovni. On garantuje komforan, luksuzan i idelan život.

Za izgradnju ovog modernog naselja u Ulici Branka Bajića zaslužna je istoimena firma „Sajam kompleks”. Firma se postarala da napravi kompleks od četiri bloka zgrada sa 707 stanova.

Do danas u prva tri bloka useljeno je 542 stambene jedinice, ostalo je do kraja godine da se usele tri ulaza sa 112 stanova koji su trenutno u fazi završih radova. Poslednji blok i najveći ponos kompanije, dve kule od Po+P+G+8 (10 ) spratova, treba da budu gotove do aprila 2022. godine.

SAJAM KOMPLEKS je naselje konceptualnog tipa što podrazumeva sve uslužne delatnosti potrebne za život. IDEA market, italijanski restoran, apoteka, teretana, dečija igraonica, šetalište su van i u krugu bloka.
Zgrada poseduje podzemnu garaže ispod celog objekta, sa 108 garaža i garažnih mesta. Garaže su opremljene vratima sa daljinskim otvaranjem, ventilacijom i protivpožarnim sprinkler sistemom.

Zidanje i gradnja

Zgrada je zidana termoblokom NEXE TB25, na koji je sa vanjske strane urađena silakatno-silikonska fasada debljjine 10 cm u kombinaciji sa FELDHAUS KLINKER ciglicama ( uvezeno iz Nemačke ) i kulirom granulacije 1,5mm. Zgrada poseduje energetski pasoš najviše kategorije.

Oprema

Kupatila su opremljena španskom keramikom I klase. Podovi su od najsavremenijih parketa ( Tarket Salsa ). Ulazna vrata , proizvođača ,,Invent Trezor” izrađena su u skladu sa pravilnikom čime zvučno i termički obezbeđuju ugodan boravak u prostoru predviđenom za stanovanje. Unutrašnja stolarija – sobna vrata su od furnira hrasta sa dovoljno čvrstoće i izdržljivosti da umanjuju gubitak toplote i protok zvuka, obogaćena nemačkim šarkama i bravom tipa HAFELE.

Grejanje


Grejanje zgrade se vrši preko gradske toplane, takođe je omogoćena i distribucija protočne tople vode. Merenje potrošnje je regulisano kalorimetrima što donoprinosi znatnom umanjenju računa. Van sezone se naplaćuje samo taksa u visini od odprilike 1000 din.

Krov

Krov zgrade je izolovan SIKA sistemom termo i hidroizolacije (kamena vuna 25cm i SIKA plan). One su postavljene na limeni nosač montiran na binderima visine od oko 1,15m – samoventilirajući dvovodni krov.
Oluci su od kvalitetnih materijala sa ugradjenim grejacima koji imaju senzore na hladnocu. Pri niskim temperaturama ne dozvoljavaje se formiranje leda i ledenica.

Ulaz

Ulazi u zgradu su pokriveni kamerama a pored redovnog ključa stanari mogu da koriste i tagove ( ključ za senzor ) čijim prislanjanjem na interfon automatski se otvaraju vrata.

Podovi hodnika zgrade su uradjeni u granitu a zidovi silikatno-silikonskom fasadom. LED rasveta hodnika je pojačana pomoćnom LED rasvetom pri podu u vidu naizmeničnog aktiviranja tako da u hodnicima nikada nije totalni mrak.

Compare listings

Compare
Tehnogradnja
  • Tehnogradnja