Stanovi od investitora širom Srbije

AFI Europe

Ul. Kneza Miloša 90a, 11000 Beograd

  About AFI Europe

  Skyline Belgrade razvija renomirani izraelski investitor – AFI Europe, tvorac prvog i jedinog biznis parka u Beogradu, Airport City Belgrade i prvog kondominijuma u centru grada, Central Garden. Projekti kompanije AFI Europe potencijalnim kupcima pružaju sigurnost u investitora, koji je već godinama prisutan na našem tržištu i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost. Uz takvog partnera sebi možete dopustiti da budete kreativni, zahtevni i bezbrižni i da zakoračite u sigurnu budućnost.

  PRODAJA

  CW CBS

  Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBS International, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji prema ostvarenom prihodu i tržišnom učešću. CBS International je deo Cushman & Wakefield grupacije, vodeće međunarodne kompanije na polju nekretnina, koja broji preko 45.000 zaposlenih u više od 70 zemalja širom sveta. Ekspertski tim kompanije CBS International će Vas pratiti na putu pretvaranja nekretnine u Vaš dom.

  Svesni da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka svakog čoveka, kompanija CBS International svom poslu pristupa odgovorno, stručno i profesionalno, nudeći Vam svoje veliko konsultansko iskustvo i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentovanja stanova korišćenjem najsavremenijih tehnologija i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja za Vaše potrebe, sve do konačnog odabira Vašeg doma i primopredaje ključeva.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare