Stanovi od investitora širom Srbije
Vojvode Stepe 363 11000 Beograd

  About Alpros

  Kompanija Alpros već više od 15 godina posluje kao investitor u oblasti izgradnje stambeno-poslovnih objekata na području užeg jezgra Beograda.

  Na svim projektima angažovani su izvođači sa kojima Alpros ima uspešnu dugogodišnju saradnju. U pitanju je ‘uigran tim’ sastavljen od vrhunskih izvođača sa najboljim referencama koje vode provereni ljudi, stručnjaci u svojim oblastima, pravi profesionalci. Uz njihov kvalitetan rad, nadzor stručnih službi, izbor najkvalitetnijih materijala i opreme grade se savremeni objekti visokog kvaliteta na atraktivnim gradskim lokacijama.

  U kompaniji Alpros vole da kažu da su njihova najbolja preporuka kupci na baš svim prethodnim projektima jer nijedan do sada završeni projekat nema nijednu mrlju. Prvi projekat u oblasti stambene izgradnje kompanija Alpros započela je 2002. godine izgradnjom stambeno-poslovnog objekta na Vidikovcu. Osim tog, svi ostali projekti,

  kako već završeni, tako i oni koji su u pripremi se nalaze u užoj gradskoj zoni na atraktivnim lokacijama na Vračaru, Crvenom Krstu, centru grada i sl.

  Kompaniju Alpros odlikuje velika posvećenost, stručnost, entuzijazam i iskustvo zaposlenih, koji prate i primenjuju najnovije trendove i tehnološka dostignuća gradnje i materijalizacije stambeno-poslovnih objekata i na taj način omogućavaju da se savladaju svi izazovi i realizuju atraktivni i zahtevni projekti.

  Zadovoljstvo dosadašnjih kupaca, završetak svih projekata pre roka, veoma visok kvalitet gradnje, potpuna pravna sigurnost i izuzetno mali broj reklamacija odlika su uspešnog poslovanja kompanije Alpros u oblasti izgradnje i prodaje nekretnina.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare