Stanovi od investitora širom Srbije
Novi Sad, Serbia Braće Lučić 2a

  About Bauriss


  Bauriss je perspektivna kompanija koju čini pažljivo odabran tim stručnjaka i profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju kvalitetnih stambenih objekata. Naš poslovni moto jeste kreiranje životnih prostora u kojima vlada komfor i harmonija. Naš cilj je da ponudimo projekte koji će svojim inovativnim dizajnom, vrhunskim kvalitetom materijala koji se koriste u izgradnji i opremanju, kao i visokom efikasnošću zaista unaprediti život svih stanara i postati simbol kvaliteta na koji se možete osloniti.

  Bauriss kao kompanija je izrasla iz sada već poznate i uspešne kompanije Timeline System doo koja je na našem tržištu od 2005. godine.

  Zajedno sa našim stručnim saradnicima, Bauriss nudi projektovanje, izgradnju i opremanje životnih prostora prilagođenih svim generacijama. Svi naši objekti su izgrađeni po najvišim standardima gradnje i odlikuju se upotrebom najkvalitetnijih materijala dostupnih kako na domaćem tako i na stranom tržištu, a sve u cilju obezbeđivanja najvišeg komfora stanovanja. Takođe, svaki objekat je izgrađen na pažljivo odabranoj lokaciji, koja stanarima pruža preko potreban mir, sigurnost i ušuškanost, ali i odličnu povezanost sa svim sadržajima koji se nalaze u okolini i sastavni su deo svakodnevnog života.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare