Stanovi od investitora širom Srbije

Dijagoninvest

Bulevar Evrope 28A, 21000 Novi Sad

  About Dijagoninvest

  Investiramo znanje i dugogodišnje iskustvo da bismo kreirali onaj prepoznatljivi osećaj koji sa sobom nosi reč „dom“.

  Pouzdan investitor.

  Mi smo Dijagoninvest. Kvalitetom gradimo budućnost.

  Nakon decenija rada u domenu izgradnje i projektovanja objekata, kao i izvođenja radova u okviru kompanije Dijagonala Novi Sad, 2012. godine počinjemo prvim uspešnim projektima da punimo portfolio, da bismo danas mogli da se pohvalimo sa: 10 000 muknjiženog stambenog prostora (stanovi sa garancijom), zatim 800 mnamenskog prostora za garaže i 2 600 m2 poslovnog prostora.

  Kako je za svaki građevinski poduhvat najbitnije postaviti dobru osnovu, tako i temelj naše kompanije čine zaposleni. Prvoklasni stručnjaci različitih profila stečeno znanje i iskustvo nesebično pretvaraju u ambiciozne projekte, da bismo, zajedničkim radom, posvećeno, gradili najkvalitetnije stanove, po meri savremenog čoveka.

  TRENUTNO IZA SEBE IMAMO

  15.000m2
  stambenog prostora

  1.200m2
  garažnog prostora

  3.500m2
  poslovnog prostora

  Kvalitetna gradnja.

  (G)radimo u potpunosti vođeni idejom da kombinacijom višegodišnjeg iskustva naših inženjera i znanja iz domena, uz inovativan pristup, integrisanjem tehnoloških inovacija, i praćenjem aktuelnih trendova iz sveta arhitekture kreiramo stambene objekte „za primer“.

  Ekološki smo svesni, svi naši stanovi su energetski efikasni.

  Vodimo računa o svakom detalju. Zato mrežu naših partnera čine renomirane domaće i svetske kompanije i brendovi.

  Misija

  Razmišljamo inovativno, konstantno učimo i (g)radimo od srca. Odgovorni prema našim klijentima, želimo da odgovorimo na potrebe modernog života. Zato nam je misija da, uz savremen proizvod i konkurentne cene, u užurbanim gradskim sredinama (u Novom Sadu i Beogradu) kreiramo komforne oaze za porodično stanovanje.

  Vizija

  Zagledani u budućnost, kompaniju Dijagoninvest Novi Sad vidimo kao sinonim za vodećeg investitora koji svakim novim projektom pomera standarde u izgradnji stambeno-poslovnih objekata na tržištu nekretnina u Novom Sadu i Beogradu.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare