Stanovi od investitora širom Srbije

In Stan Gradnja

Stevana Musića 9 21000 Novi Sad

  About In Stan Gradnja

  Preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je osnovano 2001. godine u Novom Sadu, gde već punih 19 godina predstavlja jedan od vodećih faktora koji doprinosi razvoju građevinske delatnosti – stanogradnje. Od osnivanja do danas, preduzeće se specijalizovalo u oblasti investiranja i pružanja usluga u izvođenju građevinskih radova u visokogradnji, kao i završnim građevinskim radovima. Prepoznavajući potrebe i zahteve kupaca, uz insistiranje na kvalitetu, ažurnosti, poštovanju rokova za završetak radova, kao i prihvatljivim cenama, preduzeće se u prethodnom periodu izborilo za svoje mesto na tržištu.

  IN STAN GRADNJA d.o.o. posluje isključivo u pravcu poboljšanja kvaliteta svojih usluga i proizvoda koje nudi na tržištu, a sve u skladu sa međunarоdnim standardima ISO9001, ISO14001 i OHSAS18001, regulisanim pravno-zakonodavnim pitanjima, uknjiženim nepokretnostima i jasnom cenovnom politikom uz dodatne pogodnosti.

  Kao najznačajniji segment delatnosti ističe se područje izgradnje stanova sa vrlo visokim tržišnim udelom u gradu Novom Sadu, sa naglaskom na dugogodišnju tradiciju, iskustvo i kvalitet.

  Do sada stečena iskustva u izgradnji većeg broja stambenih jedinica, sopstvena tehnološka i projektna rešenja, inženjering i uvođenje noviteta, doprinose ispunjavanju zahteva za kvalitetom konačnog proizvoda i dugoročnoj usmerenosti ka apsolutnom zadovoljstvu potreba kupaca.

  Takođe, u prilog činjenici da preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. ispunjava sve zahteve modernog građevinarstva, prateći najnovija dostignuća iz oblasti kojom se bavi, govori i visoko obrazovan, profesionalan, obučen i odgovoran tim stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom.

  Građevinski kapaciteti preduzeća u domenu visokogradnje i izrade završnih građevinskih radova, obuhvataju široku paletu usluga, imajući u vidu da isto raspolaže velikim asortimanom građevinskih mašina i opreme za izvođenje građevinskih radova svih vrsta, a koju čine najsavremenije mašine renоmiranih svetski poznatih proizvođača.

  Poslovna aktivnost preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. zasnovana je na deceniju ipo dugom iskustvu u izgradnji stambenih objekata. Bogato nasleđe već izgrađenih objekata, konstantno se dopunjava novim graditeljskim poduhvatima – objektima stembene i poslovne namene.

  Vrednosti koje čine temelj poslovanja ove kompanije, i po kojima smo prepoznatljivi našim klijenitma, su:

  • kvalitet
  • pouzdanost
  • tačnost
  • kreativnost
  • brzina
  • doslednost

  Unapređenje odnosa

  U cilju unapređenja odnosa sa korisnicima, zaposleni u IN STAN GRADNJA d.o.o. stoje na raspolaganju u smislu pružanja preciznih i pouzdanih informacija koje su od izuzetnog značaja prilikom izbora i kupovine stambenog i poslovnog objekta. Kupcima i potencijalnim klijentima je na usluzi tim ljudi, od kojih mogu da dobiju besplatne savete, iz domena prava, arhitekture i drugih oblasti koje su usko povezane i na koje se građevinska struka oslanja, a takođe, moći će da izraze posebne želje i potrebe, koje će prilikom izgradnje objekta i opremanja enterijera, biti strogo poštovane.

  Filozofija modernog poslovanja projektovanja, inženjeringa i izgradnje podrazumeva poštovanje rada po principu “ključ u ruke”, čime se kompanija IN STAN GRADNJA d.o.o. u svom poslovanju rukovodi. Kao generalni izvođač, preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je odgovorno za koordinaciju svih učesnika na projektu, kao i za nadzor na gradilištu.

  Posebna pažnja se posvеćuje kvalitetu usluga, bezbednosti zaposlenih i zaštiti životne sredine. Integrisan sistem menadžmenta kvalitetom i zaštitom životne sredine obuhvata sve procese od ugovaranja, projektovanja i razvoja, preko upravljanja radovima, nabavke, praćenja i merenja, kontrole i testiranja do stalnog unapređenja i merenja zadovoljstva klijenata.

  U tom smislu, i svi poslovni partneri koji direktno ili indirektno učestvuju u procesima rada preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o., su u obavezi da ispunjavaju zahteve standarda ISO9001, ISO14001 i OHSAS 18001. Politika integrisanog menadžment sistema utvrđuje vrednosti i ciljeve koje preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. ističe i poštuje u svim poslovnim aktivnostima koje sprovodi.

  Inženjerski tim preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. pruža uslugu urbanog planiranja i projektovanja počevši od analize zahteva do isporuke kompletne projektne dokumentacije prema kojoj se realizuje izgradnja. U ovom procesu koriste se tehnike vizuelizacije gde su u primeni 3D prezentacije, sa ciljem da se svim učesnicima u projektu stvori jasna slika budućeg objekta. Na ovaj način, potvrđuje se razumevanje svrhe objekta kojom se ispunjava očekivanje klijenta od preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o., a takođe se i omogućava testiranje situacija za vreme procesa realizacije objekta, u čemu značajno pomažu najnoviji softverski alati za modeliranje i analizu, koje preduzeće poseduje.

  Prevashodni cilj preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. je da razume potrebe klijenata te adekvatno odgovori zahtevima istih, kroz aktivnosti koje obavlja u projektovanju i gradnji, oslanjajući se na vrhunski kvalitet izrade, moderna arhitektonska rešenja i koristeći energetski efikasne materijale, sve u skladu sa standardima struke.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare