Stanovi od investitora širom Srbije

Modena Gradnja

Stražilovska 19, Novi Sad, Srbija

  About Modena Gradnja

  O nama

  Baveći se gradnjom stambeno poslovnih objekata punih dvanaest godina, na dve lokacije, Novi Sad i Budva, firma ’’Modena Gradnja NS-021’’ je ostvarila poverenje svojih klijenata visokim kvalitetom gradnje, ispoštovanim rokovima i posvećenosti radu. Osnovna delatnost firme jeste izgradnja i prodaja stambenih i poslovnih jedinica. Primaran cilj firme jeste postavljanje kvaliteta stanovanja na viši nivo i ostvarivanje što većeg broja zadovoljnih kupaca. Svaki zainteresovani klijent ima raspoložive prikaze aktuelnih projekata uz mogućnost projektovanja enetrijera po željama kupaca. Pri izgradnji objekata trudimo se da koristimo vrhunske materijale, savremenu tehniku građenja i u saradnji sa odgovarajućim stručnim timom postižemo zavidne rezultate.

  Podizanje standarda

  Svakim novim projektom težimo ka razvoju i napretku firme sa novim idejama, unapređenim organizacijma kako unutrašnjeg tako i spoljašnjeg prostora i kvalitetnijim stanovanjem jer su komfor i kvalitet osnova našeg poslovanja. Lokacije naših objekata su veoma atraktivne čime se postiže određeni standard stanovanja naših klijenata. Svojim formama objekata trudimo se da se uklopimo u kontekst i oplemenimo zadatu okolinu.

  Na našem site-u možete pronaći sve aktuelne projekte i informacije vezane za izgradnju. Uverite se u naš kvalitet, pratite nova dešavanja, a mi ćemo se truditi da Vaš dom učinimo jedinstvenim.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare