Stanovi od investitora širom Srbije

NAJEVROPLJANIN

Ise Bajića 4, Novi Sad

  About NAJEVROPLJANIN

  Od svog osnivanja, 2011. godine, do danas, preduzeće “NAJEVROPLJANIN” DOO NOVI SAD se može pohvaliti sa 11 useljenih stambenih, odnosno stambeno-poslovnih objekata, koji sadrže preko 150 stanova, garaža, garažnih mesta i poslovnih prostora.

  Građevinsko preduzeća Najevropljanin d.o.o. negujući prepoznatljiv stil gradnje, Novosađanima pruža stambene zgrade po meri stanovanja u evropskim gradovima.

  Bitno nam je da naši objekti budu prepoznatljivi po lepim fasadama spolja, po kvalitetnim materijalima i radovima, po visokim standardima komfora i po uređenju dvorišta koja će biti oplemenjena zelenilom. Zato vodimo računa o svakom detalju.

  U to će se najpre uveriti kupci stanova, a potom njihovi rođaci, prijatelji, poznanici i – po principu „dobar glas se daleko čuje“, postaće to naš zaštitni znak.

  Najevropljanin d.o.o. se nikad nije zadovoljavao postignutim, već je uvek težio ka višem i boljem!

  Web-stranica investitora

  1 Review

  (1 out of 5)
  Sort by:
  Leave a Review
  • thumb

   Uzasno losi

   Kupovina stana od ovog investitora je bila najgora moguca odluka koju smo mogli doneti. Tokom prodaje ce uciniti sve da se predstave kao ozbiljna i velika firma a posle kupovine stana ih nema. Losa komunikacija. Neprofesionalizam. Los kvalitet izrade. Ukoliko i imate bilo kakve reklamacije na radove samo ce ih ignorisati.

  Leave a Review

  Compare listings

  Compare