Stanovi od investitora širom Srbije
Sentandrejski put 24A, Srbija

  About Permano

  Predstavljamo Vam kompaniju “Permano” d.o.o. Osnovani u Novom Sadu, sa vizijom da postanemo jedan od lidera u investiranju u stambeno – poslovne objekte. Cilj kompanije je da gradi objekte na najboljim lokacijama u gradu, a da se izdvaja po kvalitetu i pristupačnosti.

  Misija kompanije je pre svega zadovoljenje potreba naših klijenata uz poslovanje u skladu sa zakonom. Za kompaniju “Permano” d.o.o. stan je simbol porodice i pojam sigurnosti za buduće generacije. Stručan, mlad i ambiciozan tim profesionalaca je spreman da uz društvenu odgovornost odgovori na sve potrebe naših klijenata i društva u kome živimo. Želimo da našim klijentima ponudimo sigurnost u njihovim domovima uz ispunjenje svih rokova za poslove koje ugovorimo.

  Permano stambeni objekti su namenjeni svim generacijama. Možemo se pohvaliti da ispunjavamo sve zahteve tržišta stručnošću i kvalitetom sa kojom gradimo domove za naše klijente. Poslovanje nam se zasniva na principima transparentnosti i kompletnosti usluga.

  Kompanija “Permano” d.o.o. želi da saradnjom sa nama trajno rešite svoje stambene potrebe, a da pritom budete sigurni da uz nas dobijate kvalitet uz izuzetno pristupačne cene.

  Imamo za cilj da na više atraktivnih lokacija izgradimo renomirane objekte primamljive i dostupne zainteresovanim klijentima.

  Kornelija Stankovića 44

  • m2 od €1,375
  Kornelija Stankovića 44, Detelinara, Novi Sad
  • ID: 8211
  Detalji

  Đorđa Rajkovića 29

  • m2 od €1,397
  Đorđa Rajkovića 29, Podbara, Novi Sad
  • ID: 8205
  Detalji

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   usporedi