Stanovi od investitora širom Srbije

Sweet Life Gradnja

Balzakova 41 21000 Novi Sad

  About Sweet Life Gradnja

  Sweet Life Gradnja je gradjevinska firma iz Novog Sada, koja svojom poslovnom vizijom opravdano zadobija poverenje na tržistu nekretnina.

  Naša delatnost je izgradnja i prodaja stanova, garaža i lokala. Od ideje do izgradnje, ceo tim naših stručnjaka, iskusnih projektanata, dizajnera, inženjera i izvodjača radova, akcenat stavlja na održavanju najviših standarda kvaliteta izgradnje i savremenog dizajna.

  Sweet Life Gradnja doo, može da garantuje vrhunski kvalitet i poštovanje ugovorenih rokova. U ponudi imamo stanove različitih nivoa opremljenosti, kako bi mogli da odaberete idealan životni prostor, u skladu sa Vašim potrebama. Najbolja referenca su zadovoljni vlasnici stanova našeg završenog objekta u Venizelosovoj ulici br.10, u Novom Sadu.

  Stan je mnogo više od samog prostora, on je ogledalo kvaliteta života sadašnjih i budućih generacija. Zato za Vas i Vašu porodicu birajte samo najbolje. Tu smo da pomognemo u tome, saslušamo sve Vaše potrebe i želje i odgovorimo na svako pitanje. Direktnom komunikacijom gradimo poverenje, jer naš moto je: Poverenje. Odgovornost. Kvalitet.
  Zadovoljstvo naših klijenata je merilo našeg uspeha.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare