Stanovi od investitora širom Srbije

Vaer Inženjering

Gogoljeva ulica broj 28, V sprat (ugao ulica Miše Dimitrijević i Gogoljeve), stan broj 21, Novi Sad

  About Vaer Inženjering

  Istorijat.

  D.O.O. Vaer Inženjering iz Novog Sada bavi se investiranjem, gradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora. Prisutni smo na tržištu duže od dve decenije tačnije već 28 godina. Od početka nam je bio cilj da preuzmemo važnu ulogu na tržištu, te smo u proteklom periodu uspeli da izgradimo više od 80 000m² stambenog i poslovnog prostora.

  Za proteklih dvadeset i osam godina od osnivanja, 2003. godine smo od strane gradskog sekretarijata za inspekcijske poslove nagrađeni za najboljeg investitora i izvođača u Novom Sadu što je najbolji pokazatelj kvaliteta našeg poslovanja. Naši stanovi i poslovni prostori su sinonim za kvalitet.

  Misija, Vizija, Vrednosti.

  Naša misija nije izgradnja i prodaja stanova, već zadovoljenje potreba klijenata, kupaca, kao i postavljanje novih standarda i ispunjavanje društvenih potreba. Kroz dugogodišnje iskustvo, došli smo do neprocenjivog znanja koje svakodnevno primenjujemo u poslovanju.

  Priznanje za najboljeg investitora i izvođača u Novom Sadu, koje nam je dodeljeno od strane gradskog sekretarijata za inspekcijske poslove, samo je jedan od pokazatelja ispunjenja naše misije. Stremimo konstantnom usavršavanju radi postizanja najboljih rešenja za kvalitetan život kupaca naših stanova. Stalno sticanje znanja dovodi do unapređenja stručnosti i primene tih znanja u konkretnom procesu rada.

  Naša vizija je prepoznavanje kompanije Vaer kao apsolutnog lidera u oblasti investiranja i gradnje. Među prioritetima nam je društvena odgovornost i prepoznatljivost na tržištu po novim standardima i konstantnom usavršavanju.

  Način rada kompanije Vaer Inženjering je prepoznatljiv, svaki naš objekat je uknjižen i uredno upisan u zemljišne knjige. Obezbeđujemo najbolje uslove za sve naše klijente i nastavljamo da pružamo rešenja za komforan život prilagođen svakom kupcu. Želimo da Novi Sad i naselje Grbavica, učinimo još lepšim i lakšim za život!

  • Najbolje lokacije. Uvek biramo najbolje lokacije kao osnovni preduslov za kvalitetan i ugodan život budućih stanara i poslovanje budućih vlasnika lokala.
  • Kvalitet. Kvalitetna gradnjaPrepoznatljivi po kvalitetu gradnje od samog početka, nastavljamo konstantno da se usavršavamo i pronalazimo najbolja rešenja.
  • Sigurnost. Uredna dokumentacijaSav stambeni i poslovni prostor koji smo izgradili je uknjižen i uredno upisan u zemljišne knjige i poseduje svu potrebnu dokumentaciju.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare