Stanovi od investitora širom Srbije
Bulevar Oslobodjenja 88 21000 Novi Sad

  About Zoned

  Poslovanje za nas znači partnerstvo

  Kompanija Zoned sa sedištem u Novom Sadu, Bulevar oslobođenja 88, osnovano je 2000.godine kao građevinsko preduzeće. Osnovna delatnost društva su investicije i izgradnja stambeno-poslovnih objekata uz prateću administrativno-tehničku dokumentaciju. Od samog osnivanja društvo se razvija kroz poslovanje u oblasti izgradnje stambeno-poslovnih objekata.

  Visok nivo operativne stručnosti, zajedno sa rukovodstvom društva omogućili su izgradnju u skladu sa standardima i zahtevima tržišta. Vodeći se vrhunskim kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova, društvo je steklo poverenje klijenata i izgradilo imidž pouzdanog i sigurnog partnera.

  Kupovinom stana kod nas ste rešili stambenu jedinicu po principu “ključ u ruke”

  Poslovanje za nas znači partnerstvo, odnosno, od biznis ideje, kroz marketing do realizacije, potencijalni klijenti imaju sve pogodnosti dobre poslovne saradnje.

  Društvo iza sebe ima referenc listu od preko 25 završenih i predatih na upotrebu stambeno – poslovnih objekata, na teritoriji Srbije u površini od preko 120.000m2, kao i luksuzan hotel na Kopaoniku. Ono što je najveća referenca Zoned grupacije jeste ta, da sve naše građevine imaju upotrebnu dozvolu i da su sve uredno upisane i uknjižene u javne registre, zemljišne knjige i katastar.

  Zadovoljan kupac je najbolja reklama

  Menadžment Zoneda svakodnevnom analizom tržišta konstantno podiže standarde u oblasti stanogradnje, tako da neretko na našim objektima možete zateći i visok standard izvedenih stanova kao i sve prateće sadržaje tipa: zatvoreni bazeni, spa centri, perionice i peglaonice veša, restorani…

  Pored toga što smo veoma poznati na tržištu nekretnina jezgro našeg uspeha leži u postojanju tima sačinjenog od visokoobrazovanog stručnog kadra koji se nalazi iza imena ove kompanije i koji sa lakoćom rešava sve u vezi sa izgradnjom, plasmanom proizvoda i krajnjom prodajom.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare