Stanovi od investitora širom Srbije
  • Adresa Futoška 59
  • Grad Novi Sad
  • Deo grada Adamovičevo naselje

Stanovi u zgradi

Opis

Našim novim objektom u Futoškoj 59, nastavljamo da unapređujemo način i stil života u Novom Sadu, podižući kvalitet gradnje na viši nivo. Zgrada je visoka 5 spratova i sastoji se od 4 lokala i 19 modernih stanova. Na svakoj etaži se nalaze po 4 stambene jedinice, u rasponu od garsonjera do četvorosobnih stanova.

Zgrada u Futoškoj 59 se naslanja na novoizgrađeni objekat u Futoškoj 57 sa kojim čini arhitektonski niz. Arhitektonski, forma zgrade je uobličena po jednostavnom i atraktivnom modelu, dizajniranom u skladu sa potrebama građana u 21. veku. Celokupan koncept ERKER stanovanja je spreman da odgovori na svakodnevne zahteve stanara.

Objekat se naslanja na novoizgrađeni objekat u Futoškoj 57 i čini arhitektonski niz. U projektu je 19 stanova i 4 poslovna prostora.

Energetski pasoš “B” razreda će obezbediti efikasniju uštedu energije i komfor. Oprema koja to obezbeđuje je: kamena vuna 10-20cm, niskoemisiona stakla, stolarija sa termozaštitom, kalorimetri u svim stanovima i kondenzacioni kotlovi. Sa ciljem poboljšanja energetske efikasnosti ali i smanjenja troškova, za svaki stan će biti postavljeni setovi sa pripremom za postavku vodomera za pojedinačno obračunavanje utroška vode, spremni za promenu načina obračuna. Unutrašnje opremanje stana usmereno je ka domaćim i stranim brendovima prve klase uz prateće garancije.

Kupcima je na raspolaganju izložbeni salon ugradnih materijala, koji se nalazi u okviru naših kancelarija.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
Erker Inženjiring
  • Erker Inženjiring