Stanovi od investitora širom Srbije

Braće Miladinov BB

  • Na upit
Braće Miladinov bb, Telep, Novi Sad
  • Adresa Braće Miladinov BB
  • Grad Novi Sad
  • Deo grada Novi Sad, Telep

Opis

URBANE KOMFORNE PORODIČNE VILE u ulici Braće Miladinov.

Objekti su osmišljeni da predstavljaju budući dom novosadskim porodicama sa visokim stepenom komfora po ekonomski prihvatljivoj ceni na lepoj i atraktivnoj lokaciji.

Kompleks Vila – lamela se satoji od tri nezavisna objekta. Svaki objekat se satoji od četiri stambene jedinice.

Stanovi su na lokaciji koja pruža sve mogućnosti za komforan gradski život sa visokim stepenom mira i tišine. Naime lokacija je na 500m udaljenosti od Limana IV, a na 50m od objekta nalazi se autobuska stanica, osnovna i srednja škola su u krugu od 200m od objekta. Takođe tu su veliki megamarket i pošta na manje od 100m od zgrade.

Objekat sa 4 stambene jedinice omogućava veći mir budućim stanarima. Svi stanovi imaju lepe i sunčane terase. Postoji i deo zajedničkog dvorišnog prostora koji stanari mogu organizovati po želji.

Grejanje objekta je centralno na plin sa kotlovima. Svaka stambena jedinica ima vlastiti kotao za grejanje i protočnu toplu vodu, što svakom stanaru daje mogućnost kontrole i regulacije grejanja nezavisno od ostalih stanara. Svaka stambena jedinica ima i vlastiti vodomer. Objekti se grade po najnovijim ekološkim i energetskim standardima. Sve navedeno obezbeđuje niske stambene troškove.

Predviđena je mogućnost kupovine na kredit i povrat PDV-a.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
I HOME ONE
  • I HOME ONE