Stanovi od investitora širom Srbije

Harmony Residence

  • m2 od €1,600
Laze Nančića 68, Adamovićevo Naselje, Novi Sad
2021 U izgradnji
Laze Nančića 68, Adamovićevo Naselje, Novi Sad
  • m2 od €1,600
  • Adresa Laze Nancica 68
  • Grad Novi Sad
  • Deo grada Adamovičevo naselje, Novi Sad

Opis

Stambeno-poslovni objekat Su+P+G+5+(6)

Ugao Bulevara Evrope i Laze Nančića

Ako znate šta želite i ako tražite isključivo visoku klasu, možda je Harmony Residence vaš budući dom. U pitanju je spoj probranih i najfinijih materijala na našem tržištu, sa pametno raspoređenim prostorom, prema modernom načinu života.

Vrhunski materijali za vrhunski dizajn

Fasada zgrade je izrađena od FunderMax® ojačanih potpornih fasadnih panela u kombinaciji sa bojenom termoizolacionom fasadom. Ugradili smo aluminijumsku i PVC fasadnu stolariju. Kupatilo je prostor kome pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo isključivo luksuzne sanitarije renomiranih proizvođača. Na podovima su Tarkett® podne obloge premijum kvaliteta. Radi vaše potpune bezbednosti, rezidencija poseduje tehničko obezbeđenje, video nadzor i sigurnosna ulazna vrata.

Dodatni sadržaji

Rezidencija poseduje centralno grejanje na gas. Zahvaljujući sistemu toplotnih pumpi za centralnu pripremu sanitarne tople vode, cela zgrada je energetski efikasna. Rezidencija ima svoj parking prostor i garaže na nivou suterena i prizemlja, tako da ne morate da vozite unaokolo i tražite slobodno mesto. Svaki stan je klimatizovan. Kako biste dobili sve što želite i kako želite, u različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, možete da birate materijal u kupatilu, vrata, vrstu podnih obloga, sanitarije… Organizujemo Showroom tokom kog birate pločice, pregledate trenutni budući izgled stanova i kupatila…

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
Rapid
  • Rapid