Stanovi od investitora širom Srbije

Kej Garden Residence

  • €1,485
Filipa Višnjića 4, Podbara, Novi Sad
  • Adresa Filipa Višnića 4
  • Grad Novi Sad
  • Deo grada Novi Sad, Podbara

Opis

Od kreatora Garden Centra, Pupinove Palate i Kraljevog Parka, u Novom Sadu, na jedinstvenoj lokaciji u blizini Dunava i keja, rađa se kompleks Kej Garden Residence. 

Kupiti stan u centru starog dela Novog Sada, u poslednjih par decenija značilo je samo jednu od dve stvari – ili kupovinu starog stana u staroj zgradi ili kupovinu novog stana u novoj zgradi koja je uglavljena između navedenih starih zgrada.  Naš kompleks Kej Garden Residence promeniće ovo iz temelja i ozbiljno podići nivo kvaliteta novih stanova koji se prodaju u Novom Sadu. 

Dosadašnji rezultati u izgradnji stambenih kompleksa u Novom Sadu pokazali su da ljudi žele da kupe dom, sa svim onim sadržajima koji dom čine – zelenilom, mestom za šetnju, parkingom, prodavnicom u blizini, gradskim prevozom u blizini stana, itd.  Pojedinačne zgrade ovo uglavnom ne mogu da omoguće, ali stambeni kompleksi mogu. 

Kej Garden Residence je kompleks od 6 lamela, od kojih četiri imaju po 7 tipskih spratova, a dve po 6 tipskih spratova.  Građen skeletnim sistemom gradnje, uz garanciju na gradnju i garanciju na krov, ovaj kompleks će veoma lako postati prvi izbor prilikom kupovine stana u Novom Sadu. 

Ukoliko vaš stil života i rada uključuje i mnogo kretanja izvan Novog Sada, autoput kao i novosadski mostovi će vam biti u neposrednoj blizini, te će stoga kupovina stana u novogradnji, u kompleksu Kej Garden Residence biti pravi izbor.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
Galens Invest
  • Galens Invest