Stanovi od investitora širom Srbije
 • Adresa Ložionička 43
 • Grad Novi Sad
 • Deo grada Bistrica, Novi Sad

Opis

Ložionička #43 je moderna vila, koja se gradi u Ložioničkoj ulici br. 43 u Novom Sadu, sa željom investitora da stvori idealno mesto za miran, porodični život uz izuzetan komfor i luksuz koji su njeno glavno obeležje.

Vila je projektovana kao objekat sa svega četiri stambene jedinice i obzirom na tu činjenicu, kvalitet života je zasigurno mnogo viši nego u višeporodičnim stambenim zgradama sa 20 i više stanova.

Svaki od četiri stana ima obezbeđenu prostranu ostavu smeštenu u suterenu objekta, a u zajedničkom dvorištu parking mesto za svakog kupca stana.

Prioritet nam je da obezbedimo komfor, udobnost i vrhunski kvalitet: od pouzdanog izvođača radova, građevinskih i završnih materijala do dizajna enterijera.

Vila se gradi po trenutno najvišim standardima sa svih arhitektonsko/građevinskih aspekata. Energetska efikasnost, po kojoj je Stilles gradnja, kao investitor, već poznat, je u Ložioničkoj #43 podignuta na još viši nivo. Debljina izolacije i fasadni najsavremeniji alu profili sa troslojnim niskoemisionim staklima punjenim argonom, kao i poseban sistem grejanja I hlađenja sa toplotnim pumpama vazduh-voda I Fan-Coil uređajima, obezbeđuju ovom objektu B energetski razred koji se retko može sresti na našem tržištu nekretnina. Ovakav pristup omogućava budićim stanarima znatnu uštedu u mesečnom kućnom budžetu. Pored najkvalitetnijih materijala koji obezbeđuju toplotnu izolaciju, koriste se i najsavremeniji materijali za obezbeđenje visokog stepena zvučne izolacije, a sve sa ciljem da se obezbedil maksimalan komfor stanovanja.

Smart house (pametna kuća) sistem

Ložionička #43, sa smart house sistemom, nudi sve ono što je neophodno za maksimalnu udobnost i najviši standard života. Ovaj koncept stanovanja ispunjava sve potrebe života modernog čoveka. Daljinsko podešavanje klimatizacije (grejanja i hlađenja), rasvete, podno grejanje, uključivanje i isključivanje uređaja pomoću pametnog telefona ili računara samo su neke od pogodnosti koje koncept Smart Home pruža.
Osim energetske efikasnosti i komfora, velika pažnja je posvećena i bezbednosti budućih stanara i njihove imovine, te se objekat oprema video nadzorom i interfonom, a svaki stan sigurnosnim vratima najvišeg kvaliteta.

STANOVI

Stanovi su osmišljeni kao jedinstveni, kvalitetni i komforni domovi, sa strukturama koje pored konvencionalnih trosobnih i višesobnih stanova, mogu biti potpuno prilagođeni i kreirani tako da na najbolji način ispunjavaju potrebe budućeg vlasnika, sa mogućnošću izvođenja završnih radova i ugradnje opreme po specifičnom zahtevu kupca. Ovakav koncept zadovoljava potrebe svake porodice i ispunjava sve zahteve modernog i kvalitetnog života.
Unutrašnje opremanje stanova usmereno je ka renomiranim svetskim brendovima prve klase. Za oblaganje podova, predviđen je parket I klase, velikog formata, sa atestom za podno grejanje. Oprema i keramika u kupatilima je takodje iz premium sektora. Bezbedan i luksuzan stambeni ambijent, opremljen prvoklasnim materijalima i velike staklene površine, naglašavaju eleganciju životnog prostora i ispunjavaju ga svetlošću i toplinom.

LOKACIJA

Vila se nalazi u delu grada koji sam po sebi pruža visok kvalitet života. Kada se govori o Novom Sadu i gradskim četvrtima koje su najhumanije za život, svakako govorimo o Novom naselju. Planski izgrađeno Naselje je veliki park, pun zelenila, klupa, dečijih igrališta i samim tim čini ovaj deo grada jednu od najatraktivnijih lokacija za stanovanje.
Objekat je smešten tako da našim budućim stanarima nudi nesvakidašnji spoj, sa jedne strane, obilja sadržaja koje nudi Novo naselje, s pravom nazvano “grad u gradu” i sa druge strane oazu tišine i mira kojom se odlikuje Ložionička ulica.
Lokacija je izuzetno dobro povezana linijama gradskog prevoza sa centrom grada od koga je udaljena oko 4km, kao i sa ostalim delovima grada.
Posebno smo ponosni na:

 • Energetski pasoš efikasnosti B
 • Sistem internog i eksternog video nadzora
 • Ulazna sigurnosna vrata obložena prirodnim hrastovim furnirom i sigurnosnom bravom sa tri trezorska ključa
 • Unutrašnja vrata sa skrivenim 3D štelujućim šarkama
 • Najsavremeniji aluminijumski profili
 • Prvoklasni parket sa atestom za podno grejanje, proizvođač Hakwood Holandija, velikog formata
 • Toplotne pumpe vazduh-voda marke “Fujitsu“ i italijanski Fan-Coil uredjaji. Podno grejanje i Fan-Coil sistem grejanja i hladjenja
 • Uvozne sanitarije i galanterija “Villeroy & Boch”, “Hansgrohe”, “GROHE” i italijanska i španska prvoklasna keramika, sa velikim formatima pločica (npr. 30×60, 60×60, 45×90)
 • Hidraulični bešumni lift marke KLEEMANN
 • Bojleri Velis Evo marke “Ariston“
 • Smart house Sistem

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
 • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
StilLes
 • StilLes