Stanovi od investitora širom Srbije

Marka Miljanova 3

  • m2 od €2,000
Marka Miljanova 3, Podbara, Novi Sad
  • Adresa Marka Miljanova 3
  • Grad Novi Sad
  • Deo grada Novi Sad, Podbara

Opis

Gradska četvrt Podbara u kojoj je pozicioniran stambeno-poslovni kompleks, jedan je od najstarijih delova grada sa bogatom istorijom i karakterističnom gradskom atmosferom. Kompleks se nalazi na nekoliko minuta hoda od strogog centra Novog Sada (600m) i obale Dunava (500m), sa pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu i novi Žeželjev most. Odlično je infrastrukturno povezan sa svim značajnim celinama u gradu kao i sa autoputem E-75.

Kompleks je projektovan tako da ispuni sve zahteve savremenih potreba stanovanja i poslovanja, kroz funkcionalno korišćenje prostora.

Pozicioniran u mirnoj stambenoj zoni gradske četvrti Podbara sa mnoštvom komercijanih, poslovnih i kulturnih sadržaja, kao i šetališta “Beogradski kej” na obali Dunava sa velikim brojem sportsko-rekreativnih sadržaja, kompleks predstavlja idealno mesto za život i rad.

Objekat je pretežno stambenog karaktera sa izvesnim procentom poslovanja.

Kompleks se sastoji iz četiri lamele A, B, C i D koje formiraju gradski blok okružen ulicama Ðorđa Rajkovića, Marka Miljanova i Kosovska. Sa unutrašnje strane bloka formirano je uređeno dvorište sa parking prostorom za 18 vozila, zelenom površinom , prostorom za socijalizaciju stanara i igru dece.

Svaka lamela sadrži zaseban ulaz u objekat sa vertikalnim komunikacijama (stepeništem i liftom). Kolski ulazi u dvorište kroz pasaže su iz ulica Ðorđa Rajkovića, Marka Miljanova i Kosovske, a kolski ulazi u suterensku garažu su iz ulica Ðorđa Rajkovića i Kosovske.

Spratnosti objekata kreću se od Su+P+4+Pk do Su+P+M+5+Pk.

Suterenska etaža proteže se ispod svih lamela i dvorišta parcele. Najveći deo prostora koristiće se za parkiranje vozila.

Najdominatniju funkciju kompleksa predstavlja stanovanje sa ukupno 115 stambenih jedinica. Stanovi su pozicionirani od prvog sprata do potkrovlja, različitih veličina, funkcionalnog koncepta i orijentacije prilagođeni raznovrsnim zahtevima i potrebama korisnika.

Stambeni prostori projektovani su tako da odgovore svim zahtevima pojedinaca, a uz viši stepen tehnologije gradnje ispunjavaju najviše potrebe za udobnošću, sigurnošću i kvalitetom.

U prizemnom delu objekata raspoređeni su lokali duž ulica Marka Miljanova, Kosovske i delom duž ulice Ðorđa Rajkovića. Ulazi u lokale su direktno sa ulice. Dominantna materijalizacija na fasadama lokala su veliki stakleni portali, visokokvalitetne termičke i zvučne izolacije, koji pružaju atmosferu otvorenog i živog objekta koji komunicira sa sredinom i korisnicima . Iz razloga, da zadovolje različite potrebe poslovanja neki od lokala, protežu se kroz tri etaže objekta (suteren, prizemlje i mezanin).

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
Karin Invest
  • Karin Invest