Stanovi od investitora širom Srbije
  • Adresa 134, Rumenacka
  • Grad Novi Sad
  • Deo grada Banatić, Novi Sad

Opis

U Rumenačkoj ulici, jednoj od značajnijih saobraćajnica u Novom Sadu, na broju 134-140 nalazi se još jedan novi Gra-Vet Invest stambeno-poslovni objekat. Kao i uvek, u skladu sa visokim arhitektonskim i građevinskim standardima, ovaj objekat konfiguracije Po+P+4+Pk odgovaraće svima onima koji od svog prostora za život i rad očekuju visoki kvalitet i funkcionalnost.

Objekat poseduje 52 stambene jedinice, 3 lokala pogodna za različite poslovne aktivnosti, kao i 19 garažnih i 29 parking mesta u dvorištu.

Lokacija u Rumenačkoj ulici, preko puta ABC marketa, predstavlja odličnu poziciju u delu Novog Sada koji je strateški lociran prema nizu mesta značajnih za život porodica i pojedinaca, kao i za posao. U  blizini nalaze se dve osnovne škole (’’Bora Prodanović’’ i ’’Petefi Šandor’’) , Dom zdravlja u Rumenačkoj ulici, Klinički centar Vojvodine, Novosadski sajam, jedna od najlepših zelenih površina u Novom Sadu, Futoški park, Sportski centar ’’Sajmište’’, Međumesna autobuska stanica i Železnička stanica. U neposrednoj blizini nalaze se i stanice više linija javnog gradskog prevoza, koje saobraćaju ka svim delovima grada. Rumenačka ulica locirana je na svojevrsnom raskršću između Detelinare i Novog Naselja (gde se nalazi novi objekat Lidla), zatim Limana, sve visoko frekventnih delova Novog Sada, sa jedne strane i Bulevara oslobođenja, jedne od glavnih saobraćajnih arterija grada i centra Novog Sada, sa druge strane.

Ovaj objekat moći će da pruži udoban život, bez buke i stresa,, ali i odličnu poslovnu lokaciju, kako zbog veličine samog objekta (52 stana), tako i zbog same lokacije.

Pozivamo Vas da nas kontakirate i zakažete Vašu posetu, kako biste se i sami uverili u ono što smo Vam u ovih nekoliko rečenica predstavili o našem stambeno-poslovnom objektu u Rumenačkoj ulici 134-140 u Novom Sadu.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
GRA-VET
  • GRA-VET