Stanovi od investitora širom Srbije

Veternička bb

  • Na upit
Veternićka bb, Adice, Novi Sad
  • Adresa Veternička bb Novi Sad
  • Grad Novi Sad

Opis

Zbog velike zainteresovanosti za naše mini naselje Adice, koje je rasprodato u rekordnom roku, našim kupcima nudimo mogućnost kupovine stanova u novom mini naselju smeštenom u Veterničkoj ulici, iza Lipovog gaja. Rok završetka gradnje planiran je za 31.08.2020.godine, sa rokom tolerancije od 60 dana. Ovaj projekat sastojaće se od 16 tipskih, identičnih zgrada, od kojih će 14 imati 2 identična ulaza, a 2 će imati 3 identična ulaza, dok će u ulazima, naravno, biti identičan raspored.

Ovakvi projekti pokazali su se kao izuzetno popularni na tržištu nekretnina u periodu kada cene neumoljivo rastu, tako da na neki način, ovakvim projektima mi pomažemo i manje platežnim kupcima da omoguće sebi kvalitetan i moderan život, u sopstvenoj nekretnini.

Kada pregledate dostupne tipske stanove i vidite njihove karakteristike, biće vam jasno na šta smo mislili kada kažemo moderan i kvalitetan.

Ovakvih ulaza, kao što je ovaj koji vam prezentujemo na sledećoj stranici, ima dva u 14 tipskih zgrada, a 3 u 2 tipske zgrade, dok tipskih zgrada ima ukupno 16 u ovom mini naselju. U svakom ulazu se nalaze po tri stana – troiposoban od 66,45 m2 na prvom spratu i dva jednoiposobna od 27,35 i 37,05 u potkrovlju. Grejanje je na toplotne pumpe, što će Vam omogućiti znatnu uštedu pri plaćanju mesečnih računa. Keramika je prve klase, kao i laminat koji ugrađujemo u stanove. Ulazna vrata su sigurnosna, a sobna vrata kraftmaster. Svaki stan poseduje terasu.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
Dijagonala Espro
  • Dijagonala Espro