Stanovi od investitora širom Srbije

ART & DECOR

Temerinska 115 Novi Sad

  About ART & DECOR

  “Art decor“ je tim ambicioznih stručnjaka iz oblasti projektovanja i inženjeringa, koji na osnovu dugogodišnjeg iskustva i inspiracije, projektuje i gradi za Vas, kvalitetan, topao i udoban, funckionalan stambeni i poslovni prostor.

  Preduzeće je osnovano 1991. godine. Do 2009 godine, preduzeće se bavilo proizvodnjom, prodajom i izvozom repro materijala za drvnu industriju i enterijerstvo, kao i uređenjem enterijera. Od 2006 godine bavi se investicionom izgradnjom stambeno-poslovnih objekata.

  „Art & Decor“ d.o.o.
  Srbija, Novi Sad
  Ulica: Temerinska 115
  Telefon: +381-21-66-22-888
  Fax: +381-21-451-100
  E-mail: artdecorns@gmail.com
  PIB: 100239453
  Matični broj: 08231877

  3 Reviews

  (1 out of 5)
  Sort by:
  Leave a Review
  • thumb

   Vecina stanova prokisnjava cim padne malo jaca kisa

   Jedna velila 0 za nazovimo ovog malog lazljivoh investitora, koji ne sme ni da se pojavi nego zrna koja nema veze sa gradjevinom vodi glavnu rec. Sve u svemu sto dalje od ovih investitora, 20 stanova prokisnjava i nikom nista. Veci prevRanti od njih ne postoje.

  • thumb

   Kvalitet gradnje veoma loš

   Šta da se kaže,
   kroz ventilaciju fijuču vetrovi, podne lajsne otpadaju, parket ulubljen na više mesta, spoljašnje roletne se raspale posle par puta korišćenja … Da dođu da poprave, moraće inspekcija da se zove pošto šefa gradilišta nemaju a jedinu gospođu, kao zaposlenu potpuno zabole za sve što joj kažeš… Sve u svemu, raspad. Jedan od ozbiljno loših investitora.

  • thumb

   Zavrsetak, niko ne zna kad?!

   Oni nisu za jednu vec za nula zvezdica… Veoma razocarani, kasni se vec skoro pola godine, stanovi ni danas nisu zavrsenin kao ni zajednicke prostorije… Upotrebna dozvola ni od korova… Od pocetka, zavlace i konstantno lazu kupce stanova… Majstori vise nisu na zgradi nego sto jesu… Jezivi! Buducim kupcima ne bi savetovali ovog investitora, VEEOOOMA neodgovoro, NE PROFESIONALNO ponasanje istog.

  Leave a Review

  Compare listings

  Compare