Stanovi od investitora širom Srbije

Dositjeeva 16-18 – Faza 1

 • Na upit
Dositejeva 16, Salajka, Novi Sad
 • Adresa Dositjeeva 16-18
 • Grad Novi Sad
 • Deo grada Salajka

Opis

Građevinska dozvola

Ishodovana Građevinska dozvola br. ROP-NSD-33032-CPA-5/2019 od 06.12.2019

Pravosnažnost građevinske dozvole od 09.12.2019. god

Komunalije za predmetni objekat plaćene u celosti.

Dizajn

Objekat svojim arhitektonskim i likovnim izrazom, daje gradskom ambijentu posebnu estetsku vrednost, a njegova odlična pozicioniranost pruža osećaj komfora u raznolikom izboru društvenog, obrazovnog, kulturnog i rekreativnog sadržaja i svega što Vam je važno da upotpuni ugođaj savremenog načina stanovanja. Oblikovanje i estetika su usklađeni sa kontekstom u kome objekat nastaje, predviđenom namenom i osnovnim principom razvoja grada.

PROJEKTOVANO PREMA STANDARDU I NORMAMA

Projektni zadatak urađen u skladu sa važećim zakonom, tehničkim propisima, standardima i normativima.

Tehnički opis

Konstrukcija

Osnovni vertikalni noseći elementi konstrukcije objekta su: armirano-betonski stubovi i armirano-betonski zidovi – zidna platna. Konstrukcija je monolitna armirano-betonska. Lije se na licu mesta betonom ‘MB 30’ i armira rebrastom armaturom.
Izolacija od kamene vune koja će biti postavljena na klima blokove ispunjava sve aktuelne standarde i pružiće Vam prijatnu temperaturu u toku cele godine. Sa spoljne strane postavlja se izolacija od kamene vune koja je propisane debljine po zakonima i energetskom pasošu, u zavisnosti od energije i vrste materijala od koje se pravi zid. Proizvod je negoriv, otporan na visoke temperature, vodoodbojan, otporan na starenje i hemijski neutralan.

Toplotna izolacija: Niska vrednost koeficijenta toplotne provodljivosti D=0.037 W/mK

Zaštita od požara: Klasa reakcije na požar A1, negoriv materijal.

Zvučna izolacija:  Odlicna zvučna izolacija zbog guste, vlaknaste strukture materijala.

Fasadni zidovi su od TERMO KLIMA bloka d=25cm. Termoizolacione osobine Termo blokova dobijaju se pravilnim projektovanjem poroznosti, dimenzija i dizajna finalnog proizvoda. Na taj način omogućava se akumulacija toplote tako da se blokovi polako hlade a leti sporo zagrevaju.  Sa građevinsko biološkog aspekta, termo blok je idealan proizvod jer je isključivo izrađen od prirodnih materijala bez sintetičkih dodataka. Zidovi od termo blokova omogućuju dobra paropropusna svojstva i dobru zvučnu izolaciju, a u kombinaciji sa dodatnom toplotnom izolacijom i dobra izolaciona svojstva daju preduslov za stvaranje prijatne mikroklime u prostoru. Spoljni zidovi objekta su od bloka d=25cm. Pregradni zidovi se rade od pregradnog bloka d=20 i d=10cm. Horizontalnu konstrukciju objekta čine: međuspratna konstrukcija – puna armirano-betonska ploča d=14 cm i armirano-betonske grede. Horizontalna puna armirano-betonska ploča daje za svaku etažu apsolutnu horizontalnu krutost konstrukciji i obezbeđuje povezivanje vertikalnih elemenata konstrukcije u jednu monolitnu celinu.

Fasadna stolarija

eStolarija je od PVC profila renomiranog nemačkog proizvođača ALUPLAST   oznake sistem ideal 4000  što bliže podrazumeva:

 • petokomorni profili (70mm) sa tri dihtung gume
 • Aluminijumska obloga sa spoljne strane
 • BOJA unutrašnja bela, spoljna RAL 7016
 • Uf = 1,1 W/m2K (koeficijent toplotne provodljivosti profila) 48 db (zvučna izolacija profila)
 • Staklo je troslojni termopan (4+16+4+16+4) punjen argonom + NISKOEMISIONO +CLIMA GUARD PREMIUM + FLOAT + CLIMA GUARD SOLAR
 • Roletne su termoizolovane pvc kutija, boja bela, vođice i zastor RAL 7016
 • U svakom dnevnom boravku Roletne sa elektro-motorom
 • Okov SIGENIA

Keramika

 • Kupatilske podne i zidne keramičke pločice,‘A’ klasa italijanskog proizvođača
 • Kuhinjske podne i zidne keramičke pločice,‘A’ klasa Italijanskog proizvođača
 • Terasna protivklizna granitna keramika,‘A’ klasa

Sanitarije

Odlučili smo se da za kupatila koristimo sanitarije koje će biti modernog dizajna i visokog kvaliteta. Sanitarna oprema ‘A’ klase Italijankog proizvođača, Konzolne WC-šolje , umivaonici sa ormarićem. Tuš kabine standardne veličine staklene 6mm stakla, akrilne, stranog proizvođača. Slavine visoko kvalitetne, najnovijih proizvodnih serija stranih proizvođača.

Car_01_1

Car_01_2

Car_01_3

Car_01_4

TARKETT

Tarkett višeslojni parket se sastoji od 3 sloja drveta spojena pod uglom od 90 stepeni. Gornji sloj parketa izrađen je od tvrdog drveta (hrast, jasen, bukva…), a srednji i donji sloj takođe su 100% napravljeni od drveta. Za izradu srednjeg sloja koristi se drvo jelovine, borovine ili smreke, dok se za donji, poleđinski furnir koriste iste drvne vrste.

Ulazna vrata

Ulazna vrata koje ugrađujemo u svoju zgradu pre svega karakteriše njihova impresivna trajnost, ona su izgrađena da izdrže čestu upotrebu i test vremena. Vodili smo računa da vrata poseduju odličnu zvučnu izolaciju i da u Vašem stanu imate potpunu privatnost. Kako nam je jako bitna bezbednost naših klijenata potrudili smo se da vrata koje ćemo implementirati pruže maksimalnu sigurnost kakvu Vaš dom i zaslužuje. Protivprovalna blindirana uvozna italijanska vrata sa metalnom konstrukcijom i sigurnosnom bravom. Vrata ispunjavaju sve standarde za protivprovalnost kao i akustičnu i termo izolovanost

Unutrašnja  vrata

Štiteći Vašu intimu, sobna vrata Vam daju dodatnu sigurnost, čuvaju Vas od buke i osiguravaju zadržavanje toplote ili rashlađenog vazduha unutar prostorije. Nečujno otvaranje i postojanost omogućavaju “stainless steel” šarke, cilindri i brave koje će Vam pružiti dodatnu privatnost sigurnim sistemom zaključavanja. Temeljnim istraživanjem smo došli do najbolje opcije za Vas, pa će tako vrata od medijapana ojačana PVC-om krasiti Vaš novi dom. Sobna vrata nam u vizuelnom smislu daju poseban pečat u modernom oblikovanju životnog prostora i omogućavaju nam da ga njihovim pravilnim odabirom oplemenimo prema našoj želji.

Završna obrada se vrši u komori poliuretanskim lakom 20% sjaja sa svim potrebnim predradnjama.

Grejanje

Zgrada će biti priključena na gasne instalacije. Radijatori će biti čelični  sa digitalnim termostatskim glavama. Biće ugrađeni kalorimetri što će omogućiti posebno merenje utroška toplote za svaku stambenu jedinicu. Unutar svakog stana će  biti  poseban elektromagnetni ventil  koji regulišđe protok energije. Termostat se može programirati nedeljno, mesečno,godišnje u zavisnosti od potreba.

Klimatizacija

Svi stanovi će biti opremljeni kvalitetnim split sistemom “A energy class”(najmanji utrošak električne energije prilikom rada).

Fasada objekta

Spoljni zidovi sastoje se od  sistema “demit” fasade d=8cm i vetrene fasade. Detalji zgrade će biti oblozeni Ventilirajućom  fasadom a koja  ima veoma moderan dizajn, i pruža jedno od najboljih termo izolacija, jer imaju dodatni sloj vazduha koji pruža izvrsnu izolaciju, naročito leti, čime se stvara visok stepen uštede energije. Kod ovih fasada objekat je omotan slojem termoizolacije. Termoizolacija smanjuje termičke razlike na zidnoj strukturi i postiže da temperatura zidova bude približna temperaturi vazduha unutrašnjih prostorija i na taj način utiče na postizanje kvalitetnog stambenog komfora u objektu. Vazdušni prostor ima ulogu dodatnog izolatora i isušuje kapilarnu vlagu koja se stvara usled temperaturnih razlika .Fasadne ograde na  lođama su pune i staklene.

Video nadzor

Sistemi za video nadzor su postali nužnost današnjice kako u poslovnim objektima gde su skoro neizbežni,  tako i u privatnim objektima za sve one koji žele da se osećaju sigurno u svom domu. Ne samo da pružaju sigurnost, prikazivanje kamera je takođe efikasno jer deluju i kao odlično sredstvo za odvraćanje od protivprovalnih radnji. Objekat koji se gradi je pokriven video nadzorom.

Lift

Lift predstavlja jedan poseban prostorni deo u svakom građevinskom objektu. Kreće se. I baš iz tog razloga i zbog svojstava, razlikuje se od svakog drugog prostora. Priroda lifta je njegovo funkcionisanje i materijali od kojih je konstruisan i zajedno čine da je vreme koje neko provodi u njemu, jedno vrlo kompleksno i zanimljivo iskustvo koje se može doživeti u objektu.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
 • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi
ART & DECOR

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
ART & DECOR
 • ART & DECOR