Stanovi od investitora širom Srbije
Patrijarha Varnave br. 23 11000 Beograd, Srbija

  About Deming

  Preduzeće DEMING osnovano je 1990. godine u Kraljevu udruživanjem zanatkse radnje DELTA INŽINJERING vlasnika Miomira Delevića čija je osnovna delatnost bila projektovanje i izgradnja stambenih i privrednih objekata i zanatske radnje GUMAPLAST vlasnice Milene Delević čija je delatnost bila proizvodnja gumenih i plastičnih proizvoda.

  Osnovna delatnost preduzeća DEMING, od svog osnivanja je projektovanje, investiranje i izgradnja stambenih objekata za tržište. Do 1996. godine, izgradili su 156 čeličnih nosećih konstrukcija za hale i objekte drugih namena. Izgradnjom stanova u Kraljevu DEMING se neprekidno bavi od 1994. godine, gde i danas radi, a na tržištu Beograda sa stambenom izgradnjom je počeo 2003. godine.

  DEMING do sada iza sebe ima izgrađeno i predato na korištenje više od 500 stanova sa preko 20 000m2 stambenog i oko 4000m2 poslovnog prostora.

  Središte firme je u Beogradu u ulici Patrijarha Varnave br. 23, a predstavništvo u Kraljevu u ulici Toplice Milana br.12. Proizvidni pogon i centralni magacin preduzeća nalazi se u Progorelici pored Kraljeva. Trenutno preduzeće zapošljava 5 licenciranih diplomiranih inžinjera i dva inžinjera bez licence, dva diplomirana ekonomista, inžinjere u sektoru nabavke kao i veći broj radnika u operative kao što su tesari, zidari, armirači, vodoinstalateri, bravari, vozači i dr.

  Preduzeće je od svog formiranja do danas održalo visoke kriterijume u pogledu kvaliteta projektovanja i izvođenja radova i jedno je od većih preduzeća u toj oblasti.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare