Stanovi od investitora širom Srbije
Tolstojeva 39, Novi Sad 21000, Srbija

  About Pronix

  • KO SMO MI

  PRONIX DOO NOVI SAD se bavi investiranjem, izradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora na najatraktivnijim lokacijama u Novom Sadu. Mi smo iskusna i ambiciozna ekipa inženjera koja aktivno radi od 2005. godine. Zajedno sa našim stalnim saradnicima, ljudima koji su stručni u onome što rade, činimo tim koji odgovorno i profesionalno radi svoj posao.Cilj nam je da klijentima obezbedimo kvalitetno i sigurno mesto za život i rad. Rezultat toga su zadovoljni kupci čiji se broj svake godine uvećava. Kroz dugogodišnje iskustvo, došli smo do neprocenjivog znanja koje svakodnevno primenjujemo u poslovanju.

  • NAČIN POSLOVANJA

  Naše poslovanje odlikuje pre svega kvalitetna gradnja uz 100% ispoštovane rokove gradnje, kao i potpuna pravna i ekonomska sigurnost svih kojih sa nama posluju, počevši od vlasnika placeva, podizvođača, pa do krajnjih kupaca naših stanova. Objekti koje gradimo zadovoljavaju sve uslove energetske efikasnosti i dobiće validan energentski pasoš kada se za to steknu zakonski uslovi.

  Takođe vodimo računa o željama i zahtevima naših kupaca tako što u toku izgradnje prihvatamo njihove sugestije vezane za unutrašnje uređenje stanova.

  • POGODNOSTI KUPCIMA

  Posebna prednost prilikom kupovine naših stanova je što svaki naš objekat poseduje kompletnu dokumentaciju za gradnju i što u najkraćem mogućem roku nakon zavšetka izgradnje, svi stanovi budu uknjiženi. Sarađujemo sa svim bankama za prodaju stanova na kredit.

  Naše stanove možete kupiti na kredit i znatno pre nego što budu 80% završeni. Svi naši stanovi koji su u prodaji imaju mogućnost za povrat PDV-a.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare