Stanovi od investitora širom Srbije

Trigon-invest

Lilike Bem 2b, 21000 Novi Sad

  About Trigon-invest

  Prvih 10 godina…

  Preduzeće Trigon-invest doo osnovali smo 2005. godine i od tada pa sve do danas uspešno se bavimo izvođenjem građevinskih radova (završni zanatski radovi). Učestvovali smo na mnogo projekata, na izgradnji i opremanju preko 100.000m2 stambenih i poslovnih objekata u Novom Sadu, Beogradu, Zrenjaninu, Kopaoniku i Crnoj Gori. 2012. godine smo proširili delatnost na izgradnju stambenih objekata po sistemu „ključ u ruke“ u čemu nas prati proveren tim kooperanata sa kojima sarađujemo od prvih dana postojanja naše kompanije. Stečena iskustva, znanje i poslovne mogućnosti doveli su nas i do momenta da investiramo u izgradnju stambenih objekata u Petrovaradinu u saradnji sa AIK bankom i PIRAEUS bankom, kao našim partnerima, koji su prepoznali kvalitetnu ideju i sa zadovoljstvom prihvatili da finansiraju naše projekte.

  Naš potencijal

  Posvećeni smo novim i inovativnim rešenjima koja unapređuju naše svakodnevno poslovanje. U dinamičnoj globalnoj ekonomiji, promene su konstantne, a inovacije su od ključnog značaja za dalji opstanak. Zajedno radimo na stvaranju boljih poslovnih metoda, ohrabrujemo kreativnost i podstičemo digitalni razvoj. Kao i od našeg osnivanja, pogled usmeravamo ka budućnosti, nastojeći da predvidimo potrebe i potražnju tržišta kako bismo kompaniji osigurali dugoročni uspeh.

  U današnjem brzom i digitalizovanom društvu, želimo da zadržimo visok nivo performansi. Reagujemo na fleksibilan način na menjanje prioriteta, donosimo kvalitetne odluke, postavljamo visoke ciljeve i pametno koristimo svoje resurse, istovremeno prateći trendove koje nove tehnologije donose.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare