Stanovi od investitora širom Srbije

Vektra BK Plus

Radnička broj 15 Novi Sad, Srbija

  About Vektra BK Plus

  Kompanija je osnovana 1992. godine, a vlasnik i osnivač je master ekonomista Branko Kilibarda, kao Kilibarda Company Novi Sad. Naše poslovanje započeli smo u oblasti trgovine, a zatim u ugostiteljstvu.Gazodovali smo sledećim ugostiteljskim objektima: “Blue Moon”,”La Chance”,”Killy”,”La Vie”,”Fabrika ukusa”, a od 1998. godine krećemo u suinvestiranje stanogradnje, da bi od 2003 godine započeli samostalno investiranje poslovno-stambenih objekata,zgrada i vila.

  Najbolje o kompaniji govore stotine naših zadovoljnih klijenata i poslovnih partnera kroz istoriju našeg postojanja i poslovanja. Kako danas,tako i ranijih godina gradili smo i radili tiho, temeljno i sigurno,verujući u sebe, dobre ljude, struku, nauku i uz Božiju pomoć i blagoslov.

  Naš moto je:

  “Ne učinite nikom, ono što ne bi voleli da vama neko učini.”

  Prosečan životni i radni vek čovek provede u borbi da stambeno obezbedi sebe i porodicu.Mi tu imamo posebno razumevanje i dajemo sve od sebe da oni koji se opredele za nas budu i srećni i zadovoljni, što uvek možete proveriti na lokacijama gde smo gradili, kao i kod ljudi koji su kupili stanove i lokale kod nas.Stoga, našu motivaciju crpimo iz želje da klijentima i poslovnim partnerima ponudimo usluge na vrhunskom nivou, potpuno prilagođene njihovim željama i potrebama.

  Pohvalićemo se i time da smo sve, do danas, rešili dogovorom i izlaskom u susret našim klijentima i poslovnim partnerima, i da za ovih 26 godina poslovanja, “Vektra BK Plus” ne vodi niti jedan sudski spor sa bilo kojom firmom ili pojedincem.To govori o našoj poslovnoj ideji, da kada se čovek posveti poslu, sve može biti urađeno na zadovoljstvo svih.

  0 Review

  Sort by:
  Leave a Review

   Leave a Review

   Compare listings

   Compare