Stanovi od investitora širom Srbije

Novi Dorćol

  • Na upit
Venizelosova 29, Dorćol, Stari Grad, Beograd
  • Adresa VENIZELOSOVA 29
  • Grad Beograd
  • Deo grada Dorćol, Stari Grad

Opis

Novi Dorćol nudi stambeni i poslovni prostor površine od oko 100.000 m2, na parceli od 2 ha. Unutar kompleksa će biti na raspolaganju brojni sadržaji poput bazena sa SPA centrom, restorani, vrtići, igraonice i mnoge druge uslužne i prodajne delatnosti.

Lokacija kompleksa “Novi Dorćol” poseduje značajno industrijsko nasleđe i istoriju, pa će po ugledu na poznate londonske i njujorške projekte, u kombinaciji sa modernim dizajnom, biti realizovan vrlo atraktivan koncept stambeno-poslovnog kompleksa u centru Beograda.

Stambeno-poslovni kompleks Novi Dorćol nalazi se u jezgru Starog grada – u blizini Narodnog pozorišta, na par minuta hoda od Botaničke bašte Jevremovac, kao i čuvene beogradske pijace Bajloni. Okružen bogatim gradskim sadržajima, Novi Dorćol je mesto gde se prepliću tradicionalno i moderno kreirajući spoj autentične i moderne arhitekture. Novi Dorćol je mesto koje pruža mir i udobnost života u samom srcu gradske vreve.

Novi centar života koji nekadašnji industrijski deo grada transformiše u urbani kompleks na istorijskoj parceli koja se prostire na 20,023 m², sa ponosom nosi naziv Novi Dorćol. Uz očuvanje delova nekadašnje upravne zgrade Platnare, kako bi se konzervirao ovaj bitni deo urbanističke istorije Beograda, u neposrednoj blizini Dunava, projekat Novi Dorćol stvara jednu novu oazu modernog i kvalitetnog života u srcu Starog grada.

Kreditni kalkulator

Mesečna rata
  • Mesečna rata
%

Kontaktna informacija

Prikaži oglasi
Deka Inženjering

Pošali upit

Slični oglasi

Compare listings

Compare
Deka Inženjering
  • Deka Inženjering